Cortina de fum rere cortina de fum

El ministre d’Educació, Cultura i Esport del Govern espanyol, José Ignacio Wert, s’està convertint en el creador de fum més gran de la història. Sempre que hi ha notícies negatives que poden perjudicar el ja tocat Govern de Mariano Rajoy apareix ell, triomfant, amb el cap ben alt.
Aquesta setmana hem sabut les noves xifres d’atur a l’Estat espanyol. El 26% de persones que estan en edat de treball estan parades, el que representa gairebé 5 milions de persones.
Per altra banda, aquesta setmana l’Eurogrup ha aprovat el primer tram de rescat de la banca, valorat en 39.500 milions d’euros.
Aquestes notícies, sens dubte que no afavoreixen el bon equilibri del Govern de Mariano Rajoy i per aquest precís motiu juguen amb la cohesió i la vertebració de la societat catalana. Hem de ser conscients que ens hi juguem molt i que no podem permetre ni un pas enrere. Amb tot, també cal que tinguem present que no podem passar per alt el rerefons d’aquestes cortines de fum. La gestió del Govern Rajoy és pèssima i ja ha incomplert totes les promeses que va fer durant la campanya electoral.
Ara més que mai, ens hem de posar a treballar per blindar el català a l’escola, per fer una societat més cohesionada i més justa. I sobretot, ens hem de posar a treballar per construir el nostre propi demà. Tenim un futur il•lusionant i no ho podem deixar escapar.
Ara més que mai, hem de restar junts i compactats. No ens deixem intimidar i fem el nostre camí. Ni cortines de fum ni amenaces retrògrades, cíniques i predemocràtiques.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s