Ara, Catalunya

Estem vivint i fent història. Els dies passen davant nostre sense tenir molt clar quin és el rumb que prendrà el nostre país, però qui més qui menys té clar que això ja no té aturador.
Catalunya decidirà en els propers 4 anys quin ha de ser el seu futur. El President Artur Mas ho ha deixat ben clar en diverses ocasions, com he comentat en aquest bloc.
Actualment, un 36% dels electors encara no han pres cap decisió de vot. Totes les enquestes coincideixen en què Artur Mas serà el clar guanyador dels comicis. Però penso que la pregunta que ens hem de fer no és pas aquesta. El més important de remarcar és: Convergència i Unió aconseguirà la majoria absoluta?
Com deia abans, estem vivint moments històrics i ara més que mai, cal que prenguem decisions en sentit de país i no de partit. Artur Mas necessita un ampli suport a les urnes per demostrar a Madrid, però també a nivell internacional que la cosa va de debò. Que els catalans tenim les coses clares i que volem un Estat propi per Catalunya dins de la Unió Europea.
A Europa volen veure grans majories, pacífiques, amb voluntat democràtica. A ells els són igual les picabaralles que puguem tenir internament.
Alguns pensareu, però, que CiU és el partit de les retallades. Per tots és sabut que el dèficit de la Generalitat , sense entrar a valorar de qui és culpa, no és sostenible.

Les finances d’aquesta administració estan molt tocades i Artur Mas, no ha amagat en cap moment que després de les eleccions del 25 de novembre la situació continuarà sent molt complicada. Algú creu que si entrés qualsevol partit d’esquerres a governar no retallaria? El dèficit és el que és i no el canviarem.
Per tant, tinguem consciència nacional, siguem madurs democràticament parlant i fem que Artur Mas aconsegueixi la majoria absoluta.
Jo confio en ell, i confio en el poble de Catalunya. Ara més que mai, cal que siguem responsables i que valorem molt bé el que volem i les eines que tenim damunt de la taula.
Ara toca sumar i ser forts, demostrant d’aquesta manera que Catalunya té ànsies de llibertat. Per aquest motiu, ara més que mai, jo donaré el vot a Artur Mas.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s