PSC, en pretèrit

Aquest matí a primera hora he llegit molt per sobre l’entrevista que li ha fet Mònica Terribas a Pere Navarro, candidat del PSC a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, al Diari ARA.
El titular de portada m’ha sobtat des de bon començament. “El PSC és qui ha sabut llegir més i millor la societat catalana”. El primer que penso és: Pere Navarro parla amb pretèrit. Això vol dir que té assumit que en les eleccions del dia 25N, no seran decisius? Segon pensament. Està segur Pere Navarro quan afirma que el seu partit és qui ha entès millor la societat catalana? Si no recordo malament, mai ha guanyat unes eleccions i quan ha governat ho ha fet amb un pacte amb Esquerra Republicana i amb Iniciativa Verds. No critico els pactes, senzillament, si parlem de guanyadors i de més i millor…
Una vegada he obert el diari i he vist el titular intern, encara he quedat més perplex. “Si hi ha una taula per negociar la consulta, ens hi haurem d’asseure”. Artur Mas, ja ha afirmat que el primer que farà en cas de ser el proper President de la Generalitat és convocar tots els partits per parlar sobre la llei de consultes. Per tant, si els resultats es confirmen, la taula de la qual parla Pere Navarro hi serà. Però bé, no ens adelantem als fets.
Si ens fixem estrictament en la segona part de la frase, “ens hi haurem d’asseure” denota una manca de voluntat prèvia. Si no queda cap més remei ho faré, sembla que digui Pere Navarro. No ho fa per voluntat pròpia? No diu que ell creu amb una consulta legal i pactada amb el Govern espanyol? Aquesta manca de voluntat prèvia no crec que hi ajudi massa, no creieu?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s