Batalla interna al PSC: Hereu vs. Tura

L’actualitat política a Barcelona aquesta setmana ha estat ben intensa. El PSC està immers en una batalla interna, de partit, per decidir qui serà el candidat a les properes eleccions del 22 de maig. Montserrat Tura sembla que és la gran preferida davant d’un Jordi Hereu desgastat, sense crèdit i amb el cul més fora de la cadira que no pas a dins.

Les enquestes internes dels socialistes els donen uns resultats escandalosament negatius (7 regidors i per sota del Partit Popular), passant a ser la tercera força de l’Ajuntament de Barcelona.

Jordi Hereu està aprofitant el seu càrrec per fer autobombo de la seva candidatura. El llindar entre ciutadà, militant socialista i Alcalde de Barcelona és ben prim. Una vegada més, els socialites barcelonins es pensen que el càrrec és d’ells.

Mentrestant Xavier Trias, candidat convergent, i clar candidat a ser el proper Batlle de la ciutat, presentava aquesta setmana la seva imatge de precampanya. Trias té un projecte fort, cohesionador, transversal, i il·lusionador per Barcelona i els seus ciutadans.

Trias vol dur a terme una nova política on l’escolta als ciutadans sigui l’eix fonamental per trobar el consens necessari en qualsevol ciutat.

Uns estan amb baralles internes que no importen a ningú, mentre d’altres estan preocupats per la crisi, pels ciutadans i ciutadanes barcelonines i per tornar a situar Barcelona al món.

Les prioritats queden clares. No calen comentaris


2 thoughts on “Batalla interna al PSC: Hereu vs. Tura

  1. Dani, si ja em sembla lamentable que es critiquin entre polítics de diferents partits, imagina’t si a sobre la batalla ideològica i dialèctica és entre gent del propi partit…
    Necessitem polítics i no vividors de la política…

  2. Uns pràctiquen la democràcia i fan primàries. Els altres escullen a dit. Veig que saps la opinió de tothom, curiós… a mi m’agrada sempre i quan confrontin idees i es deixin de personalismes. Bé per a mi Hereu no hi té res a pelar. A triar entre Tura i Trias, ho tinc molt clar. En un desori de tripartit ha estat la millor consellera en les dues legislatures.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s