La inseguretat, principal problema a Barcelona

Aquest matí, Assumpta Escarp, regidora de l’Ajuntament de Barcelona, ha presentat el Baròmetre Municipal. El govern de Jordi Hereu ha volgut mostrar unes xifres positives que reflectien la part més superficial del panorama real de la ciutat.

65 barris dels 73 que té Barcelona tenen una preocupació en comú: la inseguretat. Els barcelonins tenen clar que la política de seguretat que ha dut a terme el Govern de Jordi Hereu no ha estat a l’alçada, i s’ha vist sobrepassada. Ciutat Vella especialment és on els veïns se senten més desprotegits. Els conflictes entre veïns, la brutícia, la prostitució, l’incivisme, etc., són el pa de cada dia que viuen a la zona.

Però una altra dada que Assumpta Escarp ha passat molt per sobre és el 40,5% de ciutadans que creu que la gestió municipal és dolenta o molt dolenta. Crec que aquestes dades parlen per si soles i no necessiten cap altra reflexió.

Tot fa preveure que el canvi a la ciutat està cada vegada més a prop. Els veïns han de tornar a recuperar la veu. S’ha de fer política pels ciutadans i no de cara a la galeria. En la política municipal han de quedar molt clares les prioritats del Govern municipal, i la comunicació és transcendental per poder fer arribar el nostre missatge als ciutadans, cosa que el Govern d’Hereu ja no sap fer.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s