Govern Mas, govern no sectari

Avui mateix es presentarà oficialment el nou Govern de Catalunya. Els diversos Consellers i Conselleres juraran el càrrec i, com tots els anteriors, intentaran desenvolupar la seva feina de la millor manera possible.

Artur Mas, el flamant nou President de la Generalitat, ha confeccionat un Govern gestor, amb un perfil polític contrastat i amb una potent capacitat gestora. Els 4 independents “fitxats” per Mas, donaran un toc de qualitat que els governs anteriors no tenien, en tanta mesura.

El debat d’aquestes darreres hores ha estat marcat bàsicament per la crítica a Mascarell i el seu sí a formar part del Govern Mas.

Artur Mas ja va deixar clar en campanya que faria el govern dels millors i si això significa que el Conseller de Cultura sigui Mascarell (socialista), doncs endavant.

Les pataletes dels socialistes, menyspreant la decisió de Mascarell només posen de manifest la manca de consens en el si del partit. A més, Mascarell sonava com a substitut de Jordi Hereu a l’Ajuntament de Barcelona. En el cas que aquest rumor fos cert, Artur Mas, ha posat un bon Conseller a Cultura i ha desarticulat un bon candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona.

Els nervis entre els socialistes van in crescendo i no sembla que la solució arribi próximament.


One thought on “Govern Mas, govern no sectari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s