Govern Mas: 100 dies de gràcia?

Ara mateix llegia al Diari ARA aquesta notícia i m’ha fet pensar quin serà el rumb del PSC si no canvia l’actitud que està tenint en aquest inici de legislatura.

Els socialistes estan desconcertats pel fitxatge de Mascarell. Han perdut una peça clau que podria ser el recanvi de Jordi Hereu, com deia en el post anterior i ara hauran d’aguantar el mateix candidat, desgastat, i en hores molt baixes, que fins i tot està desaprovat pels propis votants socialistes.

Quina és l’actitud que hauria de prendre el PSC en les properes setmanes?

Cal que doni una imatge d’unitat interna. Les fugues i els egos interns només faran que obrir ferides tancades,.

Externament hauran de donar suport al nou govern de Mas, si no volen que els vegin com una oposició poc constructiva. Tot el contrari del que va afirmar que seria Joaquim Nadal.

Els votants socialistes han fet confiança a Mas, i una pressió excessiva dels socialistes podria enfortir el vincle. Òbviament, aquest vincle dependrà també de l’encert de les polítiques de Mas.

Per altra banda, el feu socialista per excel·lència està en perill i aquesta situació de desestabilització es veurà clarament potenciada si Xavier Trias aconsegueix l’alcaldia de l’ajuntament de la capital catalana.

Les enquestes donen la victòria clara a Trias, tot i que no aconseguirà la majoria.

El PSC decideix, ser un partit del centralisme català o ser un partit residual.


2 thoughts on “Govern Mas: 100 dies de gràcia?

  1. Anem a veure, els del PSC van dir fins la sacietat que només apostaven per Hereu, i ara venen dient que ho feien per Mascarell, com a recanvi del primer? En què quedem? Jo de l’Hereu, marxo també del partit.

    1. Els socialistes de Barcelona encara no tenen clar quin serà el seu candidat a pocs mesos per les eleccions municipals. Hereu ha donat tot el seu rendiment, però posar algun altre alcaldable amb la tempesta que tenen a sobre, seria cremar-lo o cremar-la sense poder aprofitar els seus avantatges

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s