Promoció econòmica

El curs polític a Vilanova i la Geltrú ha tingut un intens inici. A principis de setembre, el secretari general del PSC, Juan Luís Ruíz, afirmava al Diari de Vilanova que creien que feia falta un canvi de rumb en la política de promoció econòmica a la ciutat. Pocs dies després, Josep Tomàs Álvaro, regidor de Promoció econòmica deia que “els socialistes potser no han cregut mai amb la promoció”. Com ja he comentat en el post anterior això només es pot deure a dues possibilitats. U, que Esquerra de Vilanova ha de començar a marcar perfil propi per no perdre massa vots, o dos, que Esquerra ha estat a l’ajuntament aguantant cadira i esperant que passessin els dies per acabar fent la pataleta de partit reinvindicatiu mesos abans de les eleccions. Ja sabeu que no es poden decebre els militants quan falta poc per les eleccions municipals del 22 de maig.

Cal denunciar que els socialistes no han cregut mai en la política de promoció ara que fa 12 anys que el Tripartit governa Vilanova i la Geltrú? Inexplicable.

Convergència i Unió fa mesos que parla que Vilanova no se sap vendre i que potser l’ajuntament no ha fet bé la seva feina. Neus Lloveras, la candidata dels nacionalistes hi ha prestat força atenció fins el punt de fer un tweet demostrant que Google no coneix on està Vilanova.

El que queda clar és que Vilanova necessita una revitalització. Des d’aquest bloc ja s’ha començat alguna que Vilanova necessita ha de reflexionar sobre el seu futur. L’índex d’atur de Vilanova en concret i de la comarca en general és molt elevat i ara per ara sembla que els governs no fan gaire res per canviar aquesta situació. Després d’una petita recessió aquest estiu, el nombre d’aturats a la comarca ja supera els 11.000.

La temporada política ha començat encesa i en els propers mesos anirà incrementant el seu voltatge. Veurem com evolucionen els fets i els temes més candents.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s