Tomàs-Álvaro: “Potser els socialistes no han cregut mai en la promoció”

Les eleccions municipals del 2011 cada vegada estan més a prop. D’aquí pocs dies començarem el mes de setembre i amb ell el curs polític que tindrà com a traca final les eleccions municipals.

El mes de novembre es preveuen també les eleccions autonòmiqu

es. Tot fa preveure que el Tripartit no podrà governar i sembla Artur Mas serà el proper president de Catalunya. Com a bon català que sóc, però, no m’agrada afirmar res fins que no està al sac i ben lligat. No obstant, tot juga a favor d’aquesta tesi.

Aquestes eleccions segur que marcaran d’alguna manera o altra el desenvolupament dels comicis locals tot i que algunes informacions i afirmacions dels polítics, també afectaran. Josep Tomàs-Álvaro afirmava ahir divendres al Diari de Vilanova aquesta frase:

Tomàs-Álvaro: “Potser els socialistes no han cregut mai en la promoció”.

Quin valor que té l’actual regidor d’Esquerra a l’Ajuntament de Vilanova. (Sants collons dirien alguns). Esquerra fa anys que porta aquesta cartera, que no els funciona ni per la més gran de les casualitats i ara resulta que els socialistes no han cregut per ella.

Potser serà que s’apropen les eleccions i els dirigents d’Esquerra han de marcar el perfil propi i l’equidistància que han volgut trobar en les darreres eleccions? O potser ells mateixos veuen que són un partit de pandereta i que no són capaços de portar endavant una regidoria tan important per la ciutat?

Sincerament, que l’alcalde accidental de la ciutat faci aquestes declaracions sobre el seu propi govern no deixa de ser graciós, curiós, vergonyós i ridícul.

Tomàs- Álvaro, aquesta vegada sí que l’has dita bona. Ara caldrà veure com reacciona la candidata actual, Adelaida Moya. Aquestes declaracions no els ajudarà, de ben segur.


3 thoughts on “Tomàs-Álvaro: “Potser els socialistes no han cregut mai en la promoció”

  1. Totalment d’acord amb tu Dani. Aquestes paraules són excuses de mal pagador… La feina que havien d’haver fet durant tot el mandat de govern no´ha estat satisfactoria (almenys al meu mode de veure) i ara s’excusen amb això…. Hi perquè no ho deien fa 2 anys això? En fi… Esquerra amb aquest tipus d’actuacions fa perdre la fe en molts dels seus votants que fins i tot deixen de votar-los. No en va, van baixar moltissim en les últimes municipals… Per alguna cosa deu ser…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s