Santi Rodríguez el suplent decisiu?

El Partit Popular de Vilanova i la Geltrú és un cas estrany. Santi Rodríguez és un polític molt valuós (diputat al Parlament i regidor a Vilanova) però molt poc entès pels seus votants i per votants d’altres partits.

La frase que ha sentit més des que és regidor no li agrada en absolut però se l’ha de sentir a dir molt sovint. “Amb el bon polític que ets, no entenc com pot ser que estiguis amb el PP”.

Els populars saben que no tenen les coses gens fàcils a la capital del Garraf. Els vilanovins tenen una certa rancúnia inherent a aquest partit polític i, a més, Esteve Orriols ha estat durant molts anys un pol molt fort d’atracció que arrossegava els vots menys espanyolistes cap a la dreta de CiU.

Aquestes properes eleccions una de les dues potes desapareix. Això vol dir que el PP aconseguirà ser el gran suplent que entrarà de manera contundent a la política vilanovina? Passarà de no pintar res absolutament a ser la frontissa que ajudarà a confeccionar el futur govern de la ciutat? Santi Rodríguez està esperançat amb aquesta possibilitat.

Però hi ha una notícia que els populars no s’esperaven i que possiblement els passarà factura. Plataforma per Catalunya entrarà a escena i encara que els entesos diuen que no treurà representació a la capital del Garraf, fins i tot als diables de Vilanova els fan “fàstic” poden fer trontollar l’administració local de Vilanova i la Geltrú.

Ara mateix, Santi Rodríguez, com a futur cap de llista del partit, té clar que és un partit on no hi tenen res a perdre però molt a guanyar.

El PP es troba davant d’una situació nova, amb unes previsions positives. Les preguntes immediates que ens podem fer són: Plataforma per Catalunya treurà molts volts al PP , o més al PSC- PSOE? Sabrà el partit de Santi Rodríguez aprofitar la gestió de la crisi de l’ajuntament de Vilanova? Serà cert que Òscar Carretero deixarà passar Francis Álvarez?

Les eleccions municipals del 2011 desvetllaran aquestes i moltes d’altres preguntes.

Altres articles:

Joan Ignasi Elena (PSC): “Futur indecís

Neus Lloveras (CiU): “Neus Lloveras i la il·lusió de començar


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s