El poder de la col·lectivitat

Construir sinèrgies per extreure el millor de cadascú de nosaltres. Aquest és el poder d’una societat col·lectiva, d’una societat en què tothom posa el seu granet de sorra per avançar cap a la mateixa direcció.

En aquest post faig una oda a la col·lectivitat i és que està més que provat que treballar conjuntament afavoreix un millor rendiment personal. Aprofitar el millor de nosaltres per millorar la societat en la que vivim ha de ser un prioritat.

Antoni Gutiérrez- Rubí, va presentar aquest passat dimecres dia 16 de juny el seu llibre Micropolítica, Ideas para cambiar la comunicación política. En la seva presentació va parlar dels petits detalls en política, d’aquells petits gestos, d’aquells petits passos que es duen a terme des dels partits per captar l’interès dels votants.

Tots aquests detalls, aquests ínfims motius, són els que poden donar-nos unes eleccions. Pas a pas, centímetre a centímetre, titular a titular i vot a vot. Tot suma per guanyar. La conjunció d’aquests elements dóna unes possibilitats inimaginables.

Per aquest motiu, ara que estem passant per moments difícils, els partits intenten demostrar el positivisme necessari per sortir de la crisi. Intenten demostrar confiança, intenten demostrar que sempre es toca terra per tornar reprendre el vol.

CiU és el partit abanderat. El que fa gala de la il·lusió de començar, i de la il·lusió que totes les enquestes els situen com el partit que governarà a partir de novembre a la Generalitat de Catalunya.

Treballem conjuntament per treure el millor de nosaltres i per sortir del fangar en què estem instal·lats. Comencem el dia amb força i il·lusió, siguem positius i lluitem pel nostre dia a dia. El dia a dia de tots.


2 thoughts on “El poder de la col·lectivitat

  1. Sí, la col·lectivitat és molt necessària, però cada cop més la gent és individualista i mira pel seu propi benefici i no pel benefici del conjunt.
    Espero que la teva oda a la col·lectivitat faci canviar el punt de vista de la societat. Bona feina!

  2. Gran Fe1tima nada vieja, sino fuerte, guapa y poitisva. Eres un ejemplo impresionante para muchas mujeres en Espaf1a. Te mando un abrazo tan grande como los kilf3metros que nos separan y tan intenso como el respeto que me une a ti

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s