#Sandropresident

Sandro Rosell, és a partir d’avui mateix, el nou i flamant president del FCBarcelona. Rosell és l’únic candidat que ha apostat per fer una campanya en positiu. Propostes per millorar el club i bones maneres en els diversos debats.

Agustí Benedito

Ha estat la sorpresa de les eleccions. El que semblava un outsider que no podia combatre contra els grans ha plantat cara fins l’últim minut. A més, s’endú a la butxaca la satisfacció de guanyar el primer debat entre candidats.

Jaume Ferrer

El candidat oficialista no ha sabut transmetre l’obra de Joan Laporta. Els èxits esportius, socials i de club que ha dut a terme la junta de Joan Laporta han quedat a un segon pla. Jaume Ferrer ha buscat excessivament la lluita directa i poc intel·ligent cap a Sandro Rosell. Sens dubte el gran derrotat.

Marc Ingla

Potser era l’únic que tenia la capacitat de plantar cara a Rosell. El seu equip, amb Ferran Soriano, Albert Vicens i Alfons Godall no ha captivat l’atenció dels socis del FCBarcelona.

Sandro Rosell

Rosell ha fet bones la gran quantitat de signatures que va presentar per presentar la seva candidatura. El seu treball online i també offline ha estat transcendental per la seva victòria. El directiu que va portar a Ronaldinho i que posteriorment va marxar precipitadament de la junta directiva.

Sandro Rosell prendrà les regnes del club el dia 1 de juliol. Superar els èxits esportius és gairebé impossible. El club està acostumat a guanyar. Els culés gaudeixen del joc del primer equip del FCBarcelona.

Ara bé, les millores d’obertura de la institució gràcies a les eines 2.0, l’escolta activa que volen practicar des de la junta per apropar la seva obra el soci i la voluntat de retornar el poder del club al soci són objectius que veurem si es poden assumir i com es duen a terme al llarg dels mesos.

Acaba l’era Laporta. Comença l’era Rosell.

Que continuï l’espectacle!!


One thought on “#Sandropresident

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s