#Penedesfera 2010: Educació, innovació i ciència

Aquest divendres i dissabte passats, la UPC de Vilanova i la Geltrú ha estat l’espai on s’han dut a terme les 3eres Jornades de la Penedesfera. Aquest any les temàtiques giraven a l’entorn de l’Educació de la innovació i de la ciència.

Tot i que l’any passat a El Vendrell va haver-hi més públic, han estat unes bones jornades que han permès que el hashtag #Penedesfera estigués per uns minuts al número 1 de tot l’Estat espanyol. Ara bé, m’agradaria parlar de l’actuació deficient de l’ajuntament de Vilanova.

Divendres a la tarda, com ja he dit, es van inaugurar les Jornades a la UPC de Vilanova tot i que en un principi es volien fer a Neàpolis, l’Espai de la Tecnologia i les Idees. El Consistori vilanoví demanava prop de 1.000€ perquè es poguessin celebrar les Jornades a l’Auditori, el que entenc que seria l’espai adequat, fet a mida, per la celebració d’un esdeveniment d’aquetes característiques.

Ernest Benach, el president del Parlament de Catalunya, va ser qui va inaugurar les Jornades. Posteriorment, va aprofitar la seva visita a Vilanova i la Geltrú per presentar el seu llibre #Política2.0., i naturalment, no el van presentar a la Seu d’Esquerra Republicana a la Rambla Principal sinó que ho van fer, com no, a Neàpolis.

Si volem que Vilanova prengui un nom rellevant i volem que ens vegin amb voluntat de donar el millor servei al ciutadà  i les activitats que duen a terme entitats socials, hem de cuidar aquests detalls. El món 2.0 a l’ajuntament de Vilanova és inexistent , però això no justifica que els ciutadans no parlin i construeixin la bona o mala imatge de qualsevol individu o institució pública o privada.


One thought on “#Penedesfera 2010: Educació, innovació i ciència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s