500 dies a TwitterTempus fugit. Possiblement aquestes dues paraules defineixen perfectament el que ha passat al llarg d’aquests 500 dies que estic present a Twitter. Els principis sempre són complicats. Pocs followers, poques mencions, pocs replies, pocs DM… en definitiva que qualsevol es podria cansar ràpidament d’una eina que no és tant aparentment efectiva com Facebook.

Amb la perseverança pertinent d’un intrèpid de les xarxes socials 😉 he anat recopil·lant mencions, replies, #FF, DM i un munt d’informació que m’ha permès formar-me dia rere dia, twit rere twit. Fins i tot, ha estat la clau perquè ara pugui exercir com a Consultor de Social Media de Conzentra.

Gràcies a tot un mestre de les xarxes socials i concretament de #Twitter, @FGrau, m’he pogut introduir en un món trepidant i captivador.

Ara bé, res tindria sentit sense els 752 followers que tinc actualment, Sou vosaltres els que realment doneu sentit a aquest canal social.

Gràcies per aquests 500 dies compartits. Ara a per 500 més, com a mínim. 😀


2 thoughts on “500 dies a Twitter

  1. em guanyes!! ets més vell que jo a Twitter. jeje!! del meu fa escassament un any que existeix!! i mira, m’hi vaig iniciar gràcies a que algú m’ho va dir! gràcies!! és tot un món molt interessant i sobretot, pels comunicadors 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s