Vilanova-Dakar, segona part

Fa uns mesos vaig publicar un post que criticava l’estat dels carrers de Vilanova i la Geltrú. Tot i els diners que l’ajuntament ha rebut del FEIL encara hi ha molts carrers que tenen un estat completament degradat, sobretot, tots aquells que no conformen l’àrea d’influència dels comerços.

Puc entendre que els carrers no han de ser catifes perfectes d’esfalt, però no puc entendre que un ajuntament estigui deixant de la mà de Déu els seus ciutadans.

Fa aproximadament 4 setmanes em vaig posar en contacte amb la policia local perquè enmig del carrer de davant de casa, hi havia un clot que tenia pinta de fer-se perillós. Durant el dia diverses vegades hi passa el bus urbà i aixó accentua dia sí dia també la profunditat del soc. Un mes després el servei de manteniment ni ha trepitjat la zona per a poder saber l’estat del forat en qüestió. La policia sí que ha passat a veure’l però la seva actuació no ha servit absolutament per a res.

Cal que el nostre ajuntament sigui conscient del perill que aquest, com molts d’altres socs comporta als ciutadans i ciutadanes. Ara per ara, ja m’he posat dos cops en contacte amb la policia local i un altre veí, que desconec la seva identitat, també els ha trucat un cop més.

Si el terreny acaba cedint just quan passa un vehicle o el bus urbà ens diran que no es podia preveure que passés? Aquest serà un argument que no tindrà cap validesa. No valdrà posar excuses. Caldrà prendre mesures i actuar tal com toca.

Ara per ara la gestió, del manteniment dels carrers de Vilanova és nul·la i pèssima. Els vilanovins i jo mateix creiem que Vilanova ha millorat la seva estètica. Però a vegades la nostra prioritat ha de ser la seguretat i no tant l’estètica.


One thought on “Vilanova-Dakar, segona part

  1. Dani, veig que ho estan arreglant! Malgrat tot, sembla que hi posin ciment!!! Espero que després ho asfaltin bé perquè si no en dos dies un altre cop hi haurà el clot!!
    Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s