Joan Ignasi Elena: “El PSC és un partit d’esquerres i tanca la porta a un pacte amb CiU”

Joan Ignasi Elena, alcalde de Vilanova i la Geltrú i candidat pel PSC.

Com veu Vilanova a falta d’un any per les eleccions?

Ara mateix Vilanova està immers en un procés de millora i de transformació. Sobretot, aquestes millores tenen dos aspectes concrets.

– Qualitat dels serveis públics (escoles, salut, etc.) i

-Millora de la identitat de la ciutat, com és relaciona el vilanoví amb la ciutat. Volem que Vilanova sigui un espai agradable per passejar-hi i per relacionar-se.

A més, també estem invertint en tots els barris per garantir una bona convivència. En l’època en què ens trobem cal que des de l’ajuntament reduïm la despesa corrent, potenciem la inversió pública i augmentem la partida destinada a serveis socials en un 35%.

Arribem als 6.000 parats. Com ens hem de prendre aquesta xifra?

Sens dubte que no és pas una xifra positiva. De totes maneres, Vilanova i la Geltrú forma part d’un sistema molt més ampli i la comarca està patint la crisi com qualsevol altre lloc. Ara per ara sembla que de cara a finals d’any hi haurà una recuperació. El que volem fer des del govern és ajudar a les persones que ho passen malament. I com t’he dit hem augmentat un 35% la despesa social per protegir totes les persones que ho necessitin.

La gran notícia de la legislatura ha estat sens dubte que per fi sembla que hi ha un avanç de cara a aconseguir el nou hospital a Vilanova.

Exacte. Ha estat un èxit comarcal. Tota la comarca ha d’estar satisfeta per aquesta notícia. És un vell somni que durava massa i per fi l’hem pogut aconseguir. Les millores dels serveis sanitaris a Vilanova i la comarca s’incrementaran de cara als propers anys. M’agradaria fer un petit homenatge a totes aquelles persones que han lluitat per aconseguir aquest nou hospital que d’aquí a pocs anys serà realitat.

Projectes de futur d’un possible govern del PSC?

Els darrers anys hem apostat pel Barri de Mar i ho continuarem fent, sense oblidar, òbviament els altres barris de la ciutat. Al Barri de Mar és el passat, el present i el futur. El nou institut, el nou CAP, el cobriment del Torrent, la Rambla de la Pau… Al Barri de Mar toca fer i no pas dir. Cal actuar.

Pactes postelectorals. Tornareu a reeditar el tripartit?

Ara per ara el que volem és acabar el mandat que ens queda. Falta encara un any de legislatura i volem esgotar tota la munició que ens queda. Nosaltres sempre hem cregut en un govern fort d’esquerres i precisament és el que intentarem. Nosaltres sempre optarem per un govern d’esquerres i tanquem la porta a un futur govern amb CiU


2 thoughts on “Joan Ignasi Elena: “El PSC és un partit d’esquerres i tanca la porta a un pacte amb CiU”

  1. Sr. Elena, el parc nou de l’Eixample de Mar no és encertat. Li falten arbres, ombra on poder reposar en les estones caloroses de l’estiu. Li falta un quiosc on poder anar a comprar el diari i revistes per fullejar-les agradablement. Li falta un BAR per pendre quelcom mentre comparteixes una estona acompanyat amb amics o sol…
    Sr.Elena, Vilanova i la Geltrú té molt potencial que en la meva modesta opinió no han sabut treure, com per exemple, en el passeig maritim. Si us plau, cuidi millor la ciutat, que nosaltres paguem religiosament els impostos que ens estipulen des de l’ajuntament

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s