Entre travessia i travessia responsabilitat i un bolígraf

Artur Mas, el flamant candidat de CiU a la Generalitat de Catalunya, va assistir ahir a la nit al programa de Televisió Espanyola 59 Segons. Cristina Puig, presentadora de la divisió catalana del programa televisiu, va entrevistar el líder convergent. Propostes per superar la crisi, pactes postelectorals, Joan Laporta com a possible adversari polític, entre d’altres temes van centrar la conversa que periodista i polític van mantenir.

Els assessors del líder de CiU van treballar molt bé l’entrevista perquè sabien que no podien fallar. Les enquestes donen la victòria als convergents i una errada important, podria fer perillar aquesta superioritat a manca de pocs mesos per les eleccions.

Posteriorment a l’entrevista de Cristina Puig, Artur Mas entrava a la plaça de toros davant de diversos directors de la premsa catalana. Avui, El País, La Vanguardia, El Mundo, Expansión. Era una prova de foc que sota el meu parer Mas va superar. Estava segur, coherent, va respectar el nou eslògan del partit “Començar il·lusiona”, es va permetre el luxe de fer una metàfora entre un bolígraf i l’Estatut…

Mas ja no és novell, sap aguantar la pressió i ho va demostrar sobradament. Ell es veu més preparat que mai, sap que les enquestes els afavoreixen i també sap que és ara o mai.

Ara bé, quines són les paraules que més va nombrar el candidat convergent?

  • Responsabilitat
  • Travessia del desert

Els darrers anys, el govern ha anat a la deriva, no tenia un rumb clar, i ara CiU arriba per salvar els passatgers del vaixell. Volen portar el bot anomenat Catalunya a aigües calmades, on hi hagi una taxa d’atur més baixa, on es creï riquesa, on l’estat del benestar de les persones estigui per damunt de tot.

CiU el gran impulsador del Canvi. Per això el futurible govern Mas, vol tornar a començar.

[Vídeo] Campanya CiU


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s