1r aniversari del bloc

14.459 visites totals

62 posts

220 comentaris

Aquest és el resum en xifres del primer any del bloc. El temps passa molt ràpid i sens dubte el bloc ens ho demostra dia a dia. El bloc està creixent dia a dia i l’objectiu continua sent el mateix que des que va néixer. Donar a conèixer les meves opinions i de manera molt modesta parlar sobre els temes que m’interessen i dels que vull fer carrera.

Ja sabeu que el bloc no té sentit sense les vostres aportacions i espero que continuem debatent i parlant sobre els diversos temes que surtin a la llum.

Gràcies a tots per emprar el vostre temps en llegir el meu bloc.

 


9 thoughts on “1r aniversari del bloc

 1. Enhorabona Dani pel primer any del bloc! Podriem dir que el post estrella va ser el de la grip A oi?
  A veure si te’n tornes a treure un altre de la xistera com aquell eh!!
  A disfrutar-lo amb salut!
  Et continuo llegint!

 2. gràcies a tots pels vostres comentaris. Eloi efectivament. el post que ha donat més de si és el de Marc Siegel i la grip a. vaig llegir La Contra de LV en el moment oportú. tenia la intenció de posar el meu granet de sorra per intentar calmar, en la mesura que fos, el sentiment histèric que es començava a desenvolupar per arreu.

  Fins la propera!!

 3. Crec que et mereixes un “felicitats!” com una casa… i també et mereixes un “gràcies!” com un temple! Vas ser tu qui em va aconsellar que fes un bloc, i em sembla que tot el que podem dir dels blocs és molt positiu. Em vas aconsellar molt bé! Espero que el teu bloc continuï com fins ara: informant, dient les coses de manera que s’entenguin per tothom, sense censures i amb molta professionalitat. Felicitats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s