Vilanova i la Geltrú, la ciutat de moda

nens_escola

Últimament Vilanova és font d’informacions. Sembla que estiguem de moda. Avui ha aparegut al diari El Punt que els Mossos d’Esquadra havien detingut un mestre com a presumpte autor de tocaments a alumnes. Aquest docent pertany al CEIP La Ginesta. Aquesta és l’única informació que ha transcendit als mitjans de comunicació, segons el diari. No obstant, un mitjà digital, assegura que des de la direcció asseguren que el professor “mirava a les nenes”. Perdoneu ue m’hi posi. Però malament aniríem si un professor passés completament de les alumnes. No siguem sensacionalistes i no fem judicis previs. Fins que no hi hagi sentència i s’aclareixin els fets tinguem molt de compte amb les informacions que publiquem.

L’AMPA no ha volgut fer declaracions, la direcció de l’escola tampoc i els Mossos d’Esquadra també s’han negat a declarar per tal de respectar els menors presumptament agredits. El mestre, segons informacions del mateix diari, “va declarar davant la policia catalana i posteriorment va passar a disposició judicial del jutjat de Vilanova i la Geltrú, que de moment ha ordenat la seva posada en llibertat”.

Sens dubte que últimament Vilanova, sense voler-ho, està en la mirada dels mitjans de comunicació. Tot per notícies del tot desgraciades (falta corroborar aquesta última). Les dues morts a la platja, la mort a la discoteca White Island, els presumptes tocaments d’un professor… A veure si deixem de ser notícia per fets desagradables.


2 thoughts on “Vilanova i la Geltrú, la ciutat de moda

  1. Al meu institut, fa anys, va passar un cas paregut. Teníem un professor molt alt, que en mirar-nos des dels seus gairebé 2 metres d’alçada podia donar la sensassió que mirava on no tocava (per ser més concrets a l’altura dels pits). Unes quantes noies es van queixar del professor, que les mirava molt, etc. L’home, dèbil de caràcter, no es va saber defensar. No sé si el van fer fora o va agafar la baixa per depressió, però va tardar por temps en deixar l’institut. La veritat és que aquell home feia pena, no es mereixia el que li va passar. Va ser el preu a pagar per ser de caràcter febre donant classes a essitos xungos.

    Dit això, no sé si aquest cas que expliques és igual o no. Fins que no se’n sàpiga més, de la investigació, no sé què opinar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s