Quo vadis White Island?

white island

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fa uns dies van apunyalar a un home al lavabo d’una discoteca de Vilanova. Les investigacions policials van facilitar la detenció dels tres presumptes autors de l’homicidi. Actualment, tots tres estan a la presó sense fiança per ordre expressa del jutjat número 6 de Vilanova.

Aquesta discoteca sempre havia estat una sala de ball llatí. Sense voluntat de fer demagògia sobre el tema i després dels fets ocorreguts, la direcció del local pretèn canviar l’estil musical. A més, demanen més vigilància pels carrers de la ciutat i més contundència policial perquè no es repeteixin casos com aquest.  

Creieu que White Island té el dret moral de dir que hi hagi més vigilància i més contundència? En el darrer any va haver-hi 22 intervencions, segons el Diari de Vilanova. Sempre ha estat un local conflictiu i en diverses ocasions els veïns de la zona han vist perillar la seva seguretat.

En els darrers dies l’alcalde de la ciutat assegurava, de manera molt oportunista, que s’hauria d’haver actuat amb anterioritat. És molt trist però ben cert, que actuem quan ja ha passat alguna cosa. Des del principal grup de l’oposició s’ha optat per demanar responsabilitats al govern tripartit i perquè els grups polítics reflexionin conjuntament.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s