El burro català a Madrid?

El burro català és sinònim de catalanitat i independentisme. A vegades, no tot és com sembla. Estació d’Atocha. El món al revés.

CIMG6669


3 thoughts on “El burro català a Madrid?

  1. Dani! Sóc la Carlota de 4t de la URV. No t’ho perdis, que estic estudiant a Madrid aquest any i l’altre dia anava al Prado i em trobo amb aquest paisatge! (jo tb li vaig fer una foto, XD)Pro també et puc dir que ja no hi és, ja l’han tret. M’hi vaig acostar per veure si hi havia cap cartell o algo per l’estil i no hi deia res. Només hi havia el burro allà plantat 😀

    1. Hola Carlota!!!! doncs sí em va estranyar moltíssim, però tard o d’hora l’havien de treure. Que vagi tot molt bé por la capital del estado i algun dia ja ens veurem perquè m’expliquis l’experiència.

      petons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s