Les platges no hi entenen de dates

3316800-Vilanova_i_la_Geltru_Platja-Vilanova_i_la_Geltru

 

El dia 31 d’agost l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú decidia treure de les platges a les empreses que s’encarreguen de la seguretat dels banyistes. Les explicacions per part del Consistori i del seu regidor, Juan Luís Ruíz, anaven en la línia que a partir del mes de setembre l’afluència de banyistes a les platges disminueix considerablement. Molts ciutadans no entenien l’acció del tripartit i és que aquest any les temperatures altes s’estan estenent i entrat el mes d’octubre encara s’arriba als 30 graus en moltes comarques catalanes. D’acord que el govern no pot preveure les temperatures que farà a partir del mes de setembre però no podem tancar els ulls davant d’una realitat objectiva. Els caps  de setmana de setembre encara fa calor i les platges de Vilanova encara estan plenes. Per què tanquem doncs el servei de socorrisme? És que no tenim com a prioritat als ciutadans? Encara que l’afluència baixi considerablement crec que és un servei que no pot escatimar en recursos. El diari de la ciutat aquesta setmana publicava una notícia que informava que un home moria ofegat a la platja de Ribes Roges.

Una decisió d’aquestes característiques s’ha de tenir molt clara des de l’inici, valorar els punts a favor i els punts en contra de retirar els socorristes de les platrges. Ara ho estm pagant i crec que caldria una reflexió molt profunda des de l’ajuntament. A vegades hi ha fet que es podrien evitar i penso que aquest n’és un. Cal valorar què és més important. La seguretat dels ciutadans a les nostres platges o els diners que es puguin estalviar.

Em sembla que estarem tots d’acord en la resposta. Si estm disposats a gastar diners en projectes completament inútils, em sembla que no podem escatimar en la seguretat dels nostres veïns.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s