Aquest país fa pena

falange

Us he de ser sincers, necessito un psicòleg. Cada dia entenc menys la política de l’estat espanyol. L’esquerra independentista en els darrers dies està jugant al gat i la rata amb la Ertzaintza i és que fa poques jornades que han detingut a França a 3 dels etarres més buscats pels cossos de seguretat espanyols i francesos. Zapatero i el seu govern ha passat del diàleg, al desengany i d’aquest a la repressió sistemàtica.

La celebració de les festes nacionals basques no és notícia, però ho és el fet que Patxi López, un lehendakari socialista, estigui al govern. La tensió entre el sector més radical de la societat basca hi és present i no hi ajuda gaire no poder celebrar manifestacions. No obstant, si aquestes manifestacions són per fer apologia del terrorisme o anar a favor dels ideals d’ETA, que els censurin.

Ara bé. Estic tip de veure com la justícia mesura de diferent manera a grups independentistes i a grups de la dreta rància i putrefacta com és el de la Falange Española. Senyors que imparteixen justícia, no vull recordar tots els records de la Falange. No vull recordar tots els morts que va causar la guerra civil. No vull tornar a veure un braç aixecat, cantant el cara el sol.

Són partits antidemocràtics i com a tals també haurien d’estar il·legalitzats. No es pot permetre una manifestació de grups proetarres, però siguem coherents i prohibim també les manifestacions de partits ultradretans i anticonstitucionals. O per tothom o per ningú.


2 thoughts on “Aquest país fa pena

  1. Hola Dani, estic completament dacord amb tú. A vegades donem la sensació que sóm un pais de “pandereta”, aquí tothom fa el que li dona la gana. Tinc la sensació que l’ultradreta espanyola encara mana molt. I moltt més del que ens pensem.
    O comencem a ser tots una mica més coherents o al final les coses acavaran molt malament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s