Florentino Pérez, ¿dónde tiene la moral?

ESPAÑA-ACS

Hoy hablaba con un excompañero de profesión de Onda Cero sobre la entrada triunfal de Florentino Pérez como presidenciable de uno de los clubes más importantes del mundo. Sin duda, es una apuesta porque el Real Madrid vuelva a ser el que era. Que vuelva a ganar títulos y que pueda recortar la distancia con el Barça, su gran rival deportivo.

Pérez, como ya hizo en su tiempo con Kaká y otros, ahora lo hace con Cristiano Ronaldo. Es su gran perla y su agujero en el bolsillo. El Manchester United pide 80 millones de euros al Madrid si éste quiere que el luso se vista de blanco. En definitiva, Florentino Pérez pretende hacer pedazos el mercado de la 1a División. De todos modos, ¿hasta qué punto es moral que un club de futbol se gaste tanto dinero para fichar a una estrella futbolística y mediática? Y peor aún, ¿un banco como el Santander, debe avalar a un club con este dinero, cuando hay gente que no puede ni comprarse ni un bocadillo de jamón? Algunos diréis que naturalmente, que es su dinero y que podrá devolverlo sin más. Otros diréis que es una locura y que esta cantidad de dinero por estos fines no se deberían de avalar.

Sin duda, creo que os hará reflexionar.


4 thoughts on “Florentino Pérez, ¿dónde tiene la moral?

  1. Des del meu humil analfabetisme en temes fubolístics… diré que em sembla una aberració el que se sol pagar per aquestes “estrelles”. Si se’n pot dir així… És un tòpic, però sóc de les que penso que moltes altres persones s’ho mereixen més que els futbolistes. És un tòpic però és el que penso. He dit. jejeje!!! Un petó!

  2. Bones!! Arriba el Show de Flo!!!! ajjajaj aquest home és un ignorant! Encara no ha guanyat les eleccions i ja parla de fitxatges. És una falta de respecte al Manchester, al Barça i al propi Madrid. Evidentment penso que les xifres que es mouen en aquest esport són una berració; però saps quin share van tenir tv3 i tv1 amb la final de la Copa del Rei??? Doncs un 56,7% Tv3 i un 48,5% tv1 impressionant! Les marques desemborsen més del què poden per emetre els seus anuncis publicitaris a les mitges parts, amb el gol d’Iniesta a la champions, es van batre els récords de ventes de samarretes el dia següent, ahir es van esgotar les entrades a Roma que oscil·laven entre 150 i 200€… en podria dir moltes més però queda evidenciat que el futbol és un esport de masses, fortunes i milionaris, això no té remei…

  3. Doncs avui, la premsa esportiva madrilenya anunciava que el Sr. Florentino Pérez, ha arribat a un acord amb kaká. Si es així, jo no entenc com això es pot permetre. Una persona que ni tant sols es president de l’entitat. Es que ni tant sols es president en potència perquè, no s’ha obert el perídode electoral. I si no guanya, pel motiu que sigui? Els aconteixements recents del Madrid conviden a l’optimisme de l’entorn de Florentino Pérez però i sino gaunya?? Que passarà amb el mercenari Kaká? Veurà esfumat el més que possible contracte super mega milionari. Però es igual, algú altre, li pagarà la enorme fitxa que cobra per jugar a futbol pel motiu que diu la Tin@… El futbol mou masses i la gent paga bogeries per veure estrelles futbolístiques.
    Tot i que això no crec que passi perquè com algú em va ensenyar un dia, un negoci rodó és aquell en que tothom i surt guanyant. En aquest cas el brasiler Kaká farà servir el seu nom per fer president a un presidenciable i de passada omplir-se les butxaques de diners. Tots dos contents doncs. Negoci rodó…

    Ah!! I a tot això… VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!!

  4. 300 millones de euros es lo que se necesita. La pregunta es, ¿es ético que en un contexto como el actual alguien pague 300 millones de euros para ver a gente persiguiendo una pelota?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s