La primera patinada de Barack Obama

Us passo aquest link del 3cat24.cat.

La pressió rebuda en els últims dies sobre l’afer de l’imapagament d’impostos per part d’alguns “companys” de Govern, ha fet que aquest sigui el primer problema que hagi d’afrontar en la seva presidència.

http://www.3cat24.cat/noticia/358153/mon/Obama-admet-haver-ficat-la-pota-en-triar-Daschle-com-a-candidat-a-la-Secretaria-de-Sanitat


4 thoughts on “La primera patinada de Barack Obama

  1. Pel que he vist el president ha fet unes declaracions fent-se responsable del problema, dient que aportarà solucions i reconeixent la culpa. Primera patinada, però des del meu punt de vista ha donat explicacions com mai ho havia fet ningú. Personalment, dóna més credibilitat ell que molts altres presidents dels EUA que ja han passat a la història.
    Per cert, i canviant de tema, felicitats pel blog. De cada dia està millor i s’hi ofereix molta informació útil. felicitats!

  2. El gran mesies Obama no és perfecte!!!!! Ooooooooh xD

    Estava clar que en un moment o altre tindria una patinada, que és humà i com tothom comet errors. En aquest cas, però, jo diria que és una patinada “indirecta”, ja que el frau fiscal no l’ha fet ell, sinó algú del seu equip. Està clar que ell se n’ha de fer resonsable, perquè així funciona la política, però tampoc trobo que sigue una gran cagada de part seua

  3. D’acord. Tothom esperava al Messies Obama i era evident que això no és així. A mesura que vagi avançant la legislatura -i la vinent, perquè acostumen a estar-hi els 8 anys- anirem veient altres pixades fora de test de l’administració Obama. Bé, i què me’n dius la del seu assessor, aquell jovent, i les seves compromeses fotos a Facebook durant la campanya? Una altra patinada…

  4. Patinades, com diu l’Esther, n’hi haurà. Però la qüestió és com se’n sortirà. I des del meu punt de vista, de moment se n’a sortit bé, demostrant credibilitat… Ja veurem com anirà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s