Renfe crema paciències


Feia dies que Renfe no entrava tant gloriosament a les portades dels mitjans de comunicació. A partir del dia 31 de gener els serveis de la línia 2 sud de rodalies han començat o finalitzat el seu recorregut a l’Estació de França. Aquesta mesura també comporta que la línia tingui un tren cada quinze minuts, entre la capital de Catalunya i Vilanova i la Geltrú.

Aquests canvis en els horaris dels trens són deguts a causa de l’inici de les obres al voltant de l’estació de Sant Andreu Comtal – La Sagrera, que han d’unir el país amb el sud de França.

Com és habitual en Renfe, i per estalviar problemes majors, aquesta mesura es va prendre en dissabte per tal de poder arreglar possibles errors que sorgissin durant el transcurs del dia. Les proves acabaven avui, sent aquest el primer dia que havia de suportar tot el volum d’usuaris de les línies ferroviàries.

Eren cap als voltants de les 8.00 del matí quan la desgràcia total i absoluta s’apoderava de les vies i del tren que sense cap mena de recança cremava per posar la nota discordant en el dia d’avui. La sorpresa és precisament aquesta, que no hi ha hagut problemes en el canvi d’horaris, però per “mala sort”, segons Renfe el caos s’ha tornat a apoderar d’aquesta acció tan qüotidiana per a molts ciutadans de les comarques de la primera i la segona corona metropolitana.

Una vegada més es pot veure la ineficiència dels diferents governs estatals que han deixat degradar any rere any les infraestructures ferroviàries.

Com sempre, qui si no, els usuaris són els que han patit el retard, els que han hagut de bsucar solucions per arribar als seus llocs de treball o d’estudi i els que han hagut de passar el via crucis que significa agafar un tren de Renfe. Ja que ens posem místics, que Déu ens beneeixi.


7 thoughts on “Renfe crema paciències

 1. doncs avui ha cremat la meva de paciència. el millor del cas és que sembla que se n’enfotin a la cara de la gent. el que deien per megafonia no s’entenia de res, semblava que parlés un xino tartamudejant. amb tots els meus respectes als xinos… en fi, una desgràcia més…

 2. Molt Rodalies i sempre us oblideu dels trens de mitjana distància =_=

  Però la vergonya és la mateixa i no la tenen pas, he vist el que deia el màxim responsable de Renfe a Catalunya, o alguna cosa així, i se’l veia feliç i tot!

  Patètic.

 3. noi gaT. aquest es un article que esta publicat en una pagina web de vilanova i la geltru. pero vull que sapigues que soc usuari habitual de mitjana distancia. tarragona – vilanova. per tant, soc un perjudicat d’aquest tipus de tren

  gràcies pel teu seguiment

 4. Tal co comentava al blog del noi gaT, ja feia massa dies que Renfe no surtia per les notícies! xD Sempre és el mateix, sembla que no s’hage d’arreglar mai…

 5. Pero si nomes cal veure l’estació de sants que es nova de l’any passat i quan plou a BCN com avui dimarts 3 de febrer hi ha goteres per tot arreu!!! Aixo si… el cartellet groc q t’avisi de “CUidado: Piso mojado”.. El que tenen mullat es el cervell…. I ves quina casualitat que anaven a canviar el tren de 27 ans aquest 2009… Lamentable
  Pero els preus mes cars obviament!

 6. A mmés a més, han canviat l’hora del civis que sortia de Vilanova a les 7:05h del matí. Ara surt a les 7:02h i per sorpresa meva arriba més tard a BCN. Es q no ho entenc!!! I a més abans venien trens de 2 pisos. Ara només d’1. COm no t’espavilis no seus.

 7. Podrien fer un sistema per aprofitar l’aigua dels tolls de sants per apagar els trens quese’ls hi cremen!!! Senyors encarregats de governar a tots els estaments: Faci’n alguna cosa i deixin de fer debats que no aporten res i arreglin el que han d’arreglar… Que per cert, això no ho fan… I no val allò de: ” Això ja ve de l’anterior govern” FACI’N ALGUNA COSA JA! “
  Anonim: Prenc nota del sindic de greuges
  Merci per la teva aportació!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s