Sensacionalisme en política


Aguirre ficha a Neira como asesor sobre violencia de género

Notícia apareguda a La Vanguardia el divendres 9 de gener. 
Després d’unes vacances, tornem amb les piles carregades i fixant-nos amb aquesta notícia apareguda a La Vanguardia. Jo pensava que el sensacionalisme només el trobàvem als mitjans de comunicació privats amb els seus “reallities”, però no és així. 
Segons aquesta informació, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha nombrat a Jesús Neira president del consell assessor de l’observatori autonòmic de violència de gènere. Com tots sabreu Jesús Neira és el professor que des del mes d’agost està ingressat a l’hospital Puerta de Hierro de Madrid després de ser agredit per haver defensat a una dona que estava sent maltractada. 
Com es pot tant cínic? Cal anar a l’hospital en persona per oferir-li aquest càrrec a una persona que ha estat durant llargues setmanes en estat de coma? 
Aquesta decisió per part de la presidenta de Madrid crec que està fora de lloc i que menysprea a les persones que han estat maltractades i que encara ho estan. No és un joc, ni és un tema amb el qual es pugui fer electoralisme. Cada vegada hi ha més dones que moren en mans dels seus marits o en mans de les seves parelles sentimentals. 
Treure rendibilitat política d’aquests fets està a fora de les regles de joc. 
73 persones han mort aquest passat 2008, segons el recompte del diari El País, 70 segons el recompte del Ministeri d’Igualtat. La xifra no para d’augmentar tot i que les denúnices també augmenten. 
Notícies com aquestes no aporten res per a poder solucionar aquesta lacra de la societat.
016. El telèfon per a denuciar els maltractaments  i la violència de gènere.

2 thoughts on “Sensacionalisme en política

  1. Sí que cal ser cínica sí… en canvi molta gent ho haurà vist com el millor que ha fet l’Aguirre en tota la seva vida. Però clar, fixa-t’hi… el Sr. Neira ho ha acceptat ben a gust! La vida és sensacionalista. No només la política…
    No em cansaré de dir-ho: felicitats pel bloc!!

  2. Jo crec que l’Aguirre busca el que busca però el Neira no es queda enrera i haurà vist una oportunitat d’or per assegurar-se la vida. Tots dos formaran una societat sapròfita, formaran una simbiosi encomiable… Així de cínic però… malauradament la gent avui en dia es així. I un missatge que no es pot obviar…. NO A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE!!!
    I li demanaria a qualsevol polític o política que es deixi de tonteries i es dediqui d’una vegada per totes a governar o a fer oposició i no a omplir-se les seves butxaques com fan la majoria. Quina utopia oi? Un altre mal endèmic….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s