Un avió? No tranquil serà un ocell


Aquest diumenge passat el diari El País va treure en exclusiva la notícia sobre l’informe que revelava la connivència d’Aznar amb els vols a Guantànamo. Resulta que ningú sabia que Espanya, per mitjà d’alguns aeroports militars, era lloc de pas dels vols dels EUA amb detinguts.

Ningú, vol dir absolutament ningú, perquè Zapatero tampoc ho sabia. Tot al contrari, ho negaven taxativament i prenien per bojos a més d’un.

L’informe 3329/02, classificat de “molt secret”, explicava ja aquest fet el mes de gener del 2002, fent còmplices a l’actual Govern de l’estat (Aznar), però també els que estaven a l’oposició, deixant avui com a mentiders a tots els relacionats amb la política.

Ara ens hem de creure els politics? Després d’haver enganyat des del principi amb la guerra de l’Iraq i de no haver trobat les temudes armes de destrucció massiva?

És admirable com alguns s’omplen la boca amb la llibertat individual i després són els que tanquen els ulls quan veuen passar un avió ple de presos cap a la base militar de Guantànamo on s’hi vulneren drets fonamentals de les pròpies persones.

Senyors polítics en concret i tot el món de l’opinió. Si avui diem que no volen avions per sobre d’Espanya i demà veiem un informe com el que ha sortit a la llum, ningú ens creurà per molt que nosaltres diguem el contrari.

Si diem que ha estat ETA qui ha atemptat a Renfe el dia 11-M, davant de 30 mitjans de comunicació, no ho neguem després. L’època de l’home de Cromanyó ja ha passat fa uns quants anys. O potser no.
Per cert, jo no he dit tot el que acabo de dir.


3 thoughts on “Un avió? No tranquil serà un ocell

 1. però és que no només ens enganyen amb els avions!!!!
  jo ja no me’ls crec gaire els polítics, s’ho mereixen!!!
  tots hauríem de fer el mateix i quan hi ha eleccions no anar ningú a votar!!! potser així reaccionarien i dirien d’una vegada per totes la veritat.
  això dels presos de Guantanamo ja fa temps que se’n parla i encara ara ho neguen! no saben ni ells el que passa en el seu país. o no ho saben o no ho volen saber. de totes maneres, aquí es veu la responsabilitat que tenen!!!!
  bon blog!

 2. Diuen que per ser bon polític una de les coses que has de saber fer es saber mentir….
  Ara que ha arribat un punt en que tothom menteix. No m’estranya doncs que hi hagi tants experts en dur a la pràctica. El millor de tot es que alguns polítics són tant vanitosos que fins i tot s’enganyen a ells mateixos.
  Molts d’ells són una colla d’inútils.

 3. Bush també va declarar aquests dies que li sabia greu la guerra d’Iraq, sobretot perquè ho va saber després, que no hi havia armes de destrucció massiva… Tant de bo algun dia els nostres polítics siguin prou honestos i diguin, simplement, la veritat. Està clar que tot polític juga amb els eufemismes, i hi ha coses que no les diran mai, però d’aquí a mentir descaradament… El pitjor, tal com diu l’Eloi, és que alguns es creuen les seues propies mentides.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s